Nova edició del programa ‘Accelera el Creixement’


"Accelera el Creixement" és un programa d’alt rendiment per l’acompanyament a pimes durant 9 mesos, a càrrec d’experts en 4 àrees de gestió empresarial, on s’elaborarà un pla de creixement i es donarà suport a la seva execució.

Valorat en 5.500€, però amb el suport de PIMEC i Diputació de Barcelona, l’empresa únicament paga 500€ (+IVA).

Les empreses participants tindran l’oportunitat d’accedir a més de 75 hores de formació i d’assessorament in company amb experts en temes com estratègia, finançament, transformació digital, innovació, internacionalització, entre altres, per tal d’abordar els seus projectes de creixement.

El perfil de les empreses participants són micro, petites o mitjanes empreses amb 3 treballadors/es o més, amb una trajectòria empresarial igual o superior a 5 anys , amb matriu o el centre de decisió a la demarcació de Barcelona (exclosa Barcelona ciutat) i amb voluntat d’invertir en el propi creixement.

Les empreses interessades a participar en el programa poden rebre més informació i presentar les seves candidatures fins al 3 de juny al Servei de Creació d’Empreses del Consell Comarcal de l’Alt Penedès. També poden presentar candidatures mitjançant el web del programa http://acceleraelcreixement.com/

Servei de Creació d'Empreses del Consell Comarcal de l'Alt Penedès:
Tel: 938.900.000 - Ext. 130 i 135.
C/e: procom@ccapendes.cat