Nou Programa d'emprenedoria industrial


 

El Ministerio de Industria, Comercio y Turismo amb ENISA i la EOI (Escuela de Organización Industrial) ha llençat la primera edició d’aquest programa adreçat a startups i projectes emprenedors de recent creació de l’àmbit industrial.
El programa es gratuït i durant cinc mesos els emprenedors seleccionats compartiran un espai de treball comú virtual, a través d’una plataforma online en la que es desenvoluparan, a més, diferents tallers virtuals.
Els emprenedors comptaran també amb una tutorització-mentoring individual en la que, un expert assignat acompanyarà a l’emprenedor des de l’inici del seu projecte fins a la seva posada en marxa.
Finalitzat el Programa els emprenedors participaran en el Demoday, on tindran la possibilitat de presentar els seus projectes davant d’experts, emprenedors d’èxit i possibles inversors, així como relacionar-se amb els diversos agents de l’ecosistema emprenedor.

Requisits
Emprenedors focalitzats en emprenedoria industrial que tinguin un projecte empresarial en fase inicial o amb menys de 18 meses de creació abans de la seva incorporació al Programa.

Seu: Espai de treball col·laboratiu virtual
Dates: octubre 2020-març 2021

La convocatòria continua oberta fins el 28 de gener perquè encara hi ha places disponibles.

Més informació:

Programa de emprendimiento industrial