Nou Programa Pla de Viabilitat Empresarial


El Programa Pla de Viabilitat Empresarial és un programa 100% subvencionat que té per objectiu analitzar els negocis i preparar-los perquè segueixin essent viables en el futur.

Des de PIMEC, amb el suport de la Generalitat de Catalunya, a través del Departament d’Empresa i Coneixement, posen al teu abast aquest programa dins el marc de mesures que s’impulsen per pal·liar els efectes de la Covid-19, i per ajudar i donar suport a les empresàries i empresaris de les petites i mitjanes empreses.

En la primera fase i havent emplenat una sèrie de dades, rebreu un informe complert i personalitzat, i podreu accedir a més de 20 píndoles formatives. Podreu diagnosticar, de forma clara, la situació i viabilitat de l’empresa amb indicadors predictius dels àmbits econòmic, financer, laboral, estratègic, comercial i organitzacional.

En la segona i tercera fase, s’estudiarà l’informe de recomanacions, es definiran els punts prioritaris a treballar per aconseguir la viabilitat de l’empresa, i es farà un acompanyament per definir les palanques i implementar les accions oportunes.

Per a dubtes o aclariments us podeu posar en contacte amb el Consell Comarcal al tel. 93 890 00 00 ext. 124.


Més informació i inscripcions a:
Pla de viabilitat empresarial