Línia d'ajuts per a la contractació de personal de R+D experimentat


El programa Tecniospring INDUSTRY d'ACCIÓ ofereix ajuts del 100 % per contractar personal de R+D experimentat a les empreses amb seu operativa a Catalunya i a les entitats acreditades TECNIO.

El 50% d'aquest pressupost està cofinançat per la Unió Europea mitjançant les Accions Marie Skłodowska-Curie del programa Horizon 2020 de la Unió Europea.

Tecniospring INDUSTRY concedeix ajuts a la mobilitat per al 2021, oferint a les empreses i centres de R+D contractes laborals de dos anys per acollir un investigador a cost zero.

Les empreses i entitats acreditades TECNIO podran desenvolupar projectes de recerca aplicada i participar en activitats de formació en transferència tecnològica, emprenedoria i difusió de la seva activitat a la ciutadania. Alhora, tindran l'oportunitat d'establir aliances internacionals estratègiques amb entitats punteres.

Per tal de rebre els ajuts del programa Tecniospring, les empreses o entitats acreditades TECNIO han de presentar un projecte de la mà de l'investigador que el durà a terme.

Des de l’Agència per la Competitivitat de l’Empresa (ACCIÓ) es facilita un espai de vacants on les empreses poden publicar el seu projecte de recerca i el perfil d’investigador que necessiten.

Les sol·licituds es podran presentar a partir de l’1 d’abril de 2021.

Més informació a TecnioSpring Industry 2021