Startup Capital, finançament per startups tecnològiques


Startup Capital és un ajut directe per a startups tecnològiques emergents que necessiten finançament per portar a terme les fases inicials del negoci, desenvolupar el seu producte o servei i validar el model de negoci per arribar al mercat.

A qui va dirigit?

Aquest ajut es dirigeix a startups que han d’estar constituïdes en el moment de publicació de la convocatòria al DOGC i han de tenir com a màxim 18 mesos de vida en el moment de fer la sol·licitud.

L’ajut Startup Capital va dirigit a startups en fase inicial que necessitin un impuls per accedir a les primeres rondes de finançament privat.

Si ets una startup amb tecnologia pròpia i necessites finançament, Startup Capital et dona un impuls!

Que ofereix aquesta convocatòria?

Es tracta d’un ajut directe de fins a 75.000 € per a startups tecnològiques de creació recent que s’ha de destinar a finançar actuacions derivades de l’execució del pla d’empresa, des de l’administració i gestió de les operacions de l’empresa fins al desenvolupament i comercialització dels productes i serveis.

Són despeses justificables el personal, la inversió en materials i equipaments, el lloguer d’espais, l’elaboració d’estratègies de comunicació, entre d’altres.

 


Aquest ajut es pot sol·licitar fins a les 14:00h del dia 28 de juliol de 2021 i el tràmit es pot realitzar únicament per internet.
Sol.licitud AQUÍ