Impuls d'una Àrea de Promoció Econòmica Urbana (APEU) al Polígon Industrial de Sant Pere Molanta


L'Ajuntament d'Olèrdola, l'Associació de Propietaris de Sant Pere Molanta i el Consell Comarcal de l'Alt Penedès impulsen la creació d'una APEU al polígon d'activitat econòmica de Sant Pere Molanta, amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la col·laboració de la Unió de Polígons Industrials de Catalunya.

Una Àrea de Promoció Econòmica Urbana (en endavant APEU), és una zona geogràfica delimitada on el teixit comercial urbà i l'administració local treballen, de manera conjunta, per promoure i dinamitzar aquesta zona.

A través de la creació d’una entitat publicoprivada que s’encarrega de la gestió d’aquesta àrea, ambdues parts porten a terme un pla d’acció que té per objectiu la dinamització comercial i econòmica d’aquesta zona. Les APEU són, per tant, un model de col·laboració i gestió publicoprivada que pretén aconseguir la professionalització i la millora competitiva de l’espai.

Les APEU tenen el seu origen en el model anglosaxó conegut com a Business Improvement Districts (BIDS).Origen APEU: “Coneix els BID, referent internacional per a les APEU."

Impuls d'una APEU al Polígon d'Activitat Econòmica de Sant Pere Molanta, Olèrdola: “Díptic informatiu."

Ajuntament d'Olèrdola: “Serveis Econòmics, Empresa i Ocupació."